Therapy iON proti COVID

eVARNOST priporoča:

TherapyAir iOn je dovršen in zelo učinkovit sistem za čiščenje in ionizacijo zraka, ki s 5 stopenjskim sistemom filtracije odstrani 99,99% delcev v zraku. Prečiščen 99,99% terapevtski zrak brez virusov, bakterij in strupenih snovi je nujno potreben v vsakem notranjem prostoru za dobro zdravje in je prava in zdrava naložba za domove, pisarne, šole in vrtce, športne in rekreacijske centre, gostinske umike - za vse notranje prostore.

Učinkovito zmanjšuje mikroorganizme" s katerim potrjuje, da aparat iz zraka učinkovito odstranjuje bakterije in viruse, ki se primarno prenašajo s kapljično okužbo  (tudi SARS-CoV-2, ki povzroča bolezen COVID 19). Še posebej učinkovita je proti delcem ki se prenašajo aerosolno. Učinkovita zaščita zraka v vašem domu ali delovnih prostorih. Certificirano ščiti tudi pred SARS-CoV-2. 90 odstotkov časa preživimo v zaprtih prostorih - v naših domovih, na delovnih mestih, v šolah ali v zdravstvenih in fitnes centrih, kjer so lahko ravni onesnaževal in alergenov tudi do 100-krat višje, kot v že prav tako nevarno onesnaženem zunanjem zraku. Zaradi dihanje onesnaženega zraka obolevamo in to postaja eden glavnih vzrok za številne smrtno nevarnebolezni.

Neodvisni Experten Testen (Nemčija 2016 in 2020) je Therapy Air izbral za najboljši čistilec zraka na trgu. Poleg tega je aprila 2020 prestižni nemški laboratorij GUI LAB podelil aparatu Therapy Air iOn certifikat.

Za več informacij si oglejte www.zepter.si ali pa se obrnite na mail naslov nenad.zepter@gmail.com ali telefonsko številko 041 507 507.

Cena do 27. 12. 2020 je 699 €

ta certifikat-1